fbpx

Braithwaite: 'Jeg er ligeglad med, hvad folk mener'

FCBARCELONA.DK - 27.02.20

© Getty Images
// Martin Braithwaite

Martin Braithwaites overraskende skifte til mægtige FC Barcelona er blevet mødt med skepsis af mange danske fodboldfans, der slet ikke forstår Barcas køb. Det er dog ikke noget der holder danskeren søvnløs om natten.

Reaktionerne på fcbarcelona.dk's facebook-side var mange, da det lå fast, at Barcas hasteindkøb hed Martin Braithwaite. Mange kommentarer var direkte hånene, andre mere skeptiske, men også mange glædede sig på Braithwaites vegne og ønskede held og lykke.

Da vi her på fcbarcelona.dk foretog en afstemning om Braithwaite skulle købes, var det meget tæt med 54% der mente nej og 46% ja. Flere end 14.000 deltog i afstemningen.

At Braithwaite bliver mødt med denne skepsis og modstand, er dog ikke noget der ødelægger hans humør. 'I Danmark har vi en tendens til at pakke tingene ind. Vi må ikke drømme for meget og hvis der er en, der gør det, skal vi lige have ham ned igen. Men måske skulle vi kigge mere på, hvordan vi kan løfte landet. Det vil jeg gerne gøre, og jeg er stolt over at repræsentere Danmark i Barcelona. Rigtig stolt' udtaler han til B.T.

'Om folk synes, det her skifte er godt eller ej, er jeg ligeglad med, for jeg ved, hvad det betyder for mig og min familie. Jeg har en lille kerne hos mig og har ikke brug for bekræftelse. Slet ikke udefra. Jeg er ikke en person, der har brug for mange mennesker i mit liv og du kan alligevel ikke stole på alle' siger han videre.

Folk omkring Martin Braithwaite har beskrevet danskeren som mentalt stærk og meget målrettet, hvilket også var konklusionen fra hans nye træner i Barca, Quique Setién, efter at han havde mødt truppens nyeste spiller.

.:FORSIDE:.