fbpx
Annonce

Braithwaite: 'Jeg håber ikke Messi skifter'

Rune Stentoft Arlbjørn - 02.09.20

// Martin Braithwaite


Martin Braithwaite har kommenteret situationen omkring Lionel Messi. Her fortæller danskeren, at han håber, at Messi bliver i klubben. Braithwaite siger også, at Messi har været en stor hjælp for ham med at falde på plads.

'Der bliver skrevet en masse ting om Messi, og jeg ved ikke hvad der sker. Jeg kan kun sige, at det er en fantastisk spiller og person at være på hold med. Det siger sig selv hvad han kan gøre som fodboldspiller, når han viser det hver weekend' indleder Braithwaite om Messi i et interview med den danske avis BT.

Han tilføjer: 'Messi er en af de bedste spillere nogensinde, og selvfølgelig kommer det til at være et tab for klubben, hvis han forsvinder. Jeg håber ikke, at han skifter, men jeg ved ikke hvad der sker, så jeg vil ikke udtale mig om noget, som jeg ikke ved noget om' sagde Braithwaite.

Braithwaite fortæller også, at Messi har været en stor hjælp for ham. 'Han har været rigtig god for mig og hjulpet mig med at falde på plads i klubben og blandt andet givet mig gode råd, så han har været en god hjælp for mig til at blive integreret' kom det fra danskeren.

Der har været rygter om, at Braithwaite vil have Messis nummer 10, hvis Messi forlader Barca, men det rygte skyder Braithwaite kategorisk ned. 'Hvad tror folk selv? Selvfølgelig går jeg ikke til klubben og beder om at få Messis nummer, det ville være så respektløst. Jeg føler virkelig, at de mennesker, der finder på den slags historier, mangler respekt over for en masse folk' afsluttede han.

.:FORSIDE:.