fbpx

Braithwaite: 'Jeg har ventet længe på dette øjeblik'

FCBARCELONA.DK - 14.06.20

// Mallorca // Martin Braithwaite


Martin Braithwaite var en af de spillere der blev bedt om en kommentar efter 0-4 sejren over Mallorca. Her glædede danskeren sig både over sejren og over sin første scoring i Barca-trøjen.

'Det er utroligt at score mit første mål. Enhver offensiv spiller ønsker at score og dette er et øjeblik jeg har ventet på længe. Jeg har arbejdet hårdt under pausen og jeg er virkelig glad' kom det fra Braithwaite.

'Vi er alle meget glade og det er denne vej vi skal fortsætte. Det er en vigtig sejr, hvor vi lykkedes med at score fire mål og ikke lukke nogen ind. Vi tror på os selv og ønsker at fortsætte på denne måde' sagde han videre.

Braithwaite lagde ikke skjul på, at det var en mærkelig oplevelse at spille uden tilskuere. 'Det er specielt, men det er sådan det er og så må man gøre sit bedste under disse omstændigheder' udtalte han.

Till sidst så danskeren frem mod næste opgave, der er på tirsdag mod hans tidligere hold fra Leganés. 'Det er en speciel modstander for mig, for jeg kender mange af dem, men på banen er der ingen venner' afsluttede han.

.:FORSIDE:.