fbpx

Braithwaite: 'Messi hjælper mig med at blive bedre'

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.06.20

© Getty Images
// Martin Braithwaite

Martin Braithwaite har givet et interview til Goal.com, og her kommer han ind på, at Messi allerede har hjulpet ham med gode råd. Danskeren kommer også ind på træningen i klubben og al den opmærksomhed som medfølger at spille i Barca.

Om Messi siger Braithwaite følgende:

'Det hjælper meget, når Messi er så nem at omgås med. Det ændrer selvfølgelig meget for mig. Han giver holdet så meget selvtillid, fordi han kan gøre forskellen og han har også personligt hjulpet mig med at blive en bedre spiller med hans gode råd og med den måde han ser fodbold på. Messi er virkelig en inspiration for mig' siger Braithwaite om Messi.

Den måde der trænes på i Barca er meget mere teknisk end Braithwaite hidtil har været vant til med sin fortid i klubber som Toulouse, Bordeaux, Middelsbrough og Leganés. Det kommer den nu 29-årige dansker også med en kommentar til. 'Træningen er meget anderledes end hvad jeg før har været vant til, så jeg kan mærke, at jeg udvikler mig meget på det tekniske niveau' fortæller Braithwaite.

Når man kommer til en klub som Barca, så vokser opmærksomheden enormt på en og det har Braithwaite også bemærket. 'Som menneske kan jeg føle, at der er meget mere opmærksomhed på mig i en klub, så stor som denne, men det er bare noget, man må lære at leve med' siger han videre.

Ikke mange havde for et år siden troet, at Braithwaite ville ende med at spille i Barca, så derfor slutter danskeren også af med et godt råd. 'Jeg vil fortælle til alle og mine fremtidige børnebørn, at alt er muligt i livet. Hvis du sætter dit sind ind i det, så kan du opnå alle dine drømme' afslutter den danske Barca-spiller.

.:FORSIDE:.