fbpx

Braithwaite: 'Min kone troede jeg havde en elskerinde'

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.06.20

// Martin Braithwaite


Martin Braithwaites skifte til Barca kom som et chok for mange og det var også tilfældet for danskerens franske kone. Da skiftet stod på, fortalte Braithwaite ingen det om, og hans kone troede han havde en elskerinde, fortæller han.

'Jeg fortalte ikke nogen om skiftet til Barca, da det stod på' siger Braithwaite til den engelske avis Daily Mail. 'Jeg følte, at hvis jeg ikke fortale min kone om skiftet, som den første, ville det være mangel på respekt, fordi vi deler tilværelsen sammen' tilføjer han.

'Men jeg ved, at min kone følte, at der var noget på færde, fordi jeg var nødt til at tage en masse telefonopkald og snige mig ud af huset, selvom det var bidende koldt udenfor. Hun undrede sig... og hun klandrede mig nærmest for at have en elskerinde eller sådan noget' fortæller danskeren om sit skifte til Barca.

'Dagen, hvor jeg ville fortælle hende om skiftet til Barca, brød det hele ud i medierne og jeg tænkte 'åh nej'. Jeg satte mig ned med hende og sagde, at jeg skulle fortælle noget. Så sagde hun bare, at hun godt vidste hvad jeg ville sige. Hendes telefon havde været ligeså travl som min' siger han videre.

'Jeg var skuffet over, at jeg ikke fik den der overraskende reaktion fra hende ved at fortælle om skiftet til Barca, men hun var virkelig glad, da vi fik talt om det' afslutter Martin Braithwaite.

Braithwaite har muligheden for at gøre sin kone endnu mere stolt i aften klokken 22.00, hvis han kommer i aktion, når han og Barca genoptager La Liga på udebane mod Mallorca.

.:FORSIDE:.