fbpx

Braithwaite takkede for tilliden med flot scoring

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.06.20

// Mallorca // Martin Braithwaite


Quique Setién valgte at vise Martin Braithwaite tillid ved at starte med danskeren for anden kamp i træk i aftes mod Mallorca. Den danske angriber takkede for tilliden med en flot scoring til 2-0.

Martin Braithwaite nåede kun at være i Barca i 20 dage og spille tre kampe for catalanerne inden corona-krisen satte en stopper for fodbolden. I aftes vendte fodbolden tilbage for Barcas vedkommende og her var Braithwaite som ventet med fra start.

Det var ikke meget den 29-årige dansker rørte bolden i løbet af kampen, men han indgik fint i spillet og løste opgaven som man kunne forvente af ham. Efter 37 minutter af første halvleg stod Braithwaite dog på det rette sted, da han bankede bolden i kassen til 0-2 og dermed takkede for tilliden på fornemste vis med sit første mål for Barca.

Den solide indsats og målet fra Braithwaite vil helt sikkert være med til at give danskeren flere muligheder i de kommende kampe. Fortsætter Braithwaite i samme stil som mod Mallorca, bliver det svært for Setién at komme uden om sin nye angriber.

.:FORSIDE:.