fbpx

Camp Nou vil huse duel mellem Messi og Yamal

Anders Lang Jensen - 14.09.24

 


UEFA mangler endnu at finde en dato for det traditionsrige opgør La Finalissima, hvor EM-vinderen møder vinderen af Copa América. Det er Spanien og Argentina, og Barca vil arrangere det på det nye Camp Nou i 2026.

På papiret burde kampen blive afholdt i løbet af næste år, men kalenderen gør det svært at få enderne til at mødes med et La Finalissima-opgør. Derfor tyder det på, at det først bliver i 2026 i løbet af foråret, men det stadion, der skal lægge græs til kampen, er heller ikke fundet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det arbejdes der dog på bag kulissen, og netop den begivenhed håber man på i Barcelona, at man skal arrangere. Barca har nemlig taget kontakt til UEFA med ønsket om, at det næste La Finalissima kan blive afholdt på det nye Spotify Camp Nou. Det skriver avisen Mundo Deportivo.

Landskampen bliver mellem EM-vinderne fra 2024 Spanien og Argentina, som blev vinderne af årets Copa América. Derfor appellerer kampen for alvor til Barca-fansenes hjerter. På papiret øjner Barca nemlig en kamp, hvor Lionel Messi vender tilbage til Camp Nou en sidste gang.

Det vil samtidig også kunne blive en kamp, hvor Messi møder den nye juvel i Barca Lamine Yamal direkte i en kamp på Camp Nou. Det vil på mange måder være en symbolsk duel mellem de to grundet Yamals ligheder med den argentinske superlegende i Barca.

messi2

 

// Lionel Messi // Lamine Yamal
.:FORSIDE:.