fbpx

Dybala: 'Det ville være godt for mig at spille i Barca'

FCBARCELONA.DK - 09.06.20

© Getty Images
// Paulo Dybala

I et interview med CNN udtalte argentinske Paulo Dybala sig i særdeles positive vendinger om en mulig fremtid som Barca-spiller på Camp Nou, samt muligheden for at spille sammen med Messi.

Dybala har kontraktudløb med Juventus den 30. juni 2022, men har endnu ikke forlænget sin kontrakt med den italienske klub. Det har sat spekulationerne i gang om et muligt klubskifte. I et interview med CNN talte Dybala blandt andet om Barca.

'Barca er en ekstraordinær klub og i endnu højere grad med en spiller som Messi. Det ville være godt for mig at spille i Barca. Jeg er glad i Juventus, men hvem har ikke lyst til at spille i Barca?' sagde Dybala, som dermed åbenede døren for catalanerne.

'Det ville være dejligt at kunne spille sammen med Messi, men jeg er glad her i Juventus, som også er en stor klub. Nu må vi se hvad der sker med min kontrakt' slog argentineren fast.

Dybala er ikke blevet sat i forbindelse med et skifte til Barca på det seneste og derfor virker det i øjeblikket ikke som nogen realistisk handel på Camp Nou, hvor man i stedet har blikket rettet mod spillere som Neymar og Lautaro.

.:FORSIDE:.