fbpx

Espanyol fyrer træner op til lokalderby mod Barca

FCBARCELONA.DK - 23.12.19

© Getty Images
// Espanyol

Den 4. januar tager Barca hul på 2020 med lokalderbyet mod et kriseramt Espanyol-mandskab, der ligger sidst i ligatabellen. I dag har de fyret deres træner, uden at meddele, hvem der skal lede holdet mod Barca.

Det er i den grad top mod bund, når Espanyol den 4. januar tager imod Barca på Estadio Cornellá-El Prat lidt udenfor Barcelona. Barca fører som bekendt ligaen, mens Espanyol ligger sidst med blot 10 point efter 18 runder. Det fik i dag Espanyol til at sende en julefyring til træner Pablo Machín.

Fyringen understreger den krise som Espanyol befinder sig i, inden mødet med Barca. Man har ikke meldt ud hvem der overtager trænerjobbet, men uanset hvem det bliver, får vedkommende ikke mange dage at forberede sig i, inden at 2020 indledes med opgøret mod ligaens tophold.

I de catalanske medier nævnes Mauricio Pochettino som den oplagte afløser. Han er en legende i klubben fra hans ni sæsoner som spiller, fordelt over to perioder. Pochettino blev tidligere på sæsonen fyret som Tottenham-træner og er derfor ledig på markedet.

Også hans landsmand Jorge Sampaoli nævnes som et emne på rygtebørsen.

Trods den store forskel i tabellen på Barca og Espanyol, er kampene på Cornellá-El Prat altid dramatiske, selvom det som oftest er Barca der trækker det længste strå. Der er ingen tvivl om, at Barca er det hold som Espanyol-tilhængerne mest hader at tabe til.

.:FORSIDE:.