fbpx

Et tomt Camp Nou mod Napoli rykker nærmere

FCBARCELONA.DK - 09.03.20

// Camp Nou // Champions League // Napoli


Meget tyder efterhånden på, at Barcas kamp mod Napoli midt i næste uge, bliver spillet uden tilskuere, på grund af faren for corona-smitte. De catalanske myndigheder forventes snart at komme med en melding.

Det er den catalanske avis L'Esportiu der i dag fortæller, at de catalanske myndigheder vil beslutte at forbyde arrangementer med mange tusinde deltagere. Det har allerede fået den konsekvens, at Barcelona Marathon i næste weekend er blevet flyttet til oktober.

Der vurderes derfor en stor risiko for, at Barca inden meget længe får en direkte henvendelse om, at Camp Nou skal lukkes for tilskuere, når holdet møder Napoli onsdag den 18. marts i returkampen i Champions Leagues 1/8 finale.

Intet er dog definitivt endnu og i Barcelona er man derfor afventende. Det vil være et kæmpe antiklimaks, at skulle spille sådan en vigtig kamp uden opbakning fra tillhængerne.

Allerede for en ude siden kunne vi her på fcbarcelona.dk fortælle, at den spanske sundhedsminister anbefalede, at fodboldkampe i Spanien blev spillet for lukkede døre, noget som dog ikke skete den forgangne weekend.

Det er ikke længe siden at Barca senest spillede en hjemmekamp uden tilskuere. Det skete den 1. oktober 2017, da Barcelona var ramt af spændinger og demonstrationer i forbindelse med Cataloniens politiske kamp om løsrivelse fra Spanien. Her besejrede Barca Las Palmas med 3-0 i et ligaopgør.

.:FORSIDE:.