fbpx

Fadæse: Barca misbrugte gylden mesterskabschance

FCBARCELONA.DK - 30.04.21

@ Getty Images
// Granada

Barca havde torsdag en gylden mulighed kampen om det spanske mesterskab, da man med en sejr hjemme mod Granada vil erobre førstepladsen i tabelllen. Catalanerne diskede dog op med en skuffende og sløv indsats, som endte i et nedslående nederlag på 1-2.

I lang tid har det spanske mesterskab lignet en umulig opgave for Barca, men i de seneste måneder har de catalanske spillere på flot vis kæmpet sig tilbage i toppen af den spanske liga. Der var lagt op til, at det flotte comeback skulle kulminere torsdag aften, da en sejr over Granada ville sende catalanerne alene på førstepladsen.

Af uforklarlige årsager leverede Barca-spillerne en ringe og pinlig indsats mod Granada, hvor det bestemt ikke var til at se, at det spanske mesterskab var på spil. På trods af et flot føringsmål af Lionel Messi i første halvleg, så gik holdet helt i stå og så måbende til, da Granada udlignede og senere scorede sejrsmålet til 1-2.

Dermed misbrugte Barca en gylden mulighed for at bringe sig i spidsen af ligaen og kan nu kun takke sig selv for, at man nu ikke længere selv kan afgøre mesterskabet. Catalanerne har nemlig samme antal point som Real Madrid, men da madrilenerne er bedre indbyrdes, skal Barca altså ende med flere point end rivalerne. Dermed skal Real Madrid smide point for at Barca kan gå forbi i tabellen. Derudover skal Barca også slå Atlético Madrid på hjemmebane.

Se stillingen i La Liga her.

.:FORSIDE:.