fbpx

Fire spillere i Barcelona testet positive for corona

FCBARCELONA.DK - 18.03.20

© Getty Images
// Coronavirus


Lige som det meste af sporten i hele verden er også den spanske liga blevet sat på pause og spillerne sendt hjem af deres klubber for at forhindre smitten. Nu er coronavirussen dog kommet særdeles tæt på Barca-spillerne.

Det er nemlig hos lokalrivalerne i Barcelona, Espanyol, at man tirsdag kunne offentliggøre, at fire spillere fra førsteholdet er blevet testet positive for coronavirus. Derduover er to personer fra den tekniske stab i klubben også testet positive.

Espanyol var en af de første klubber i Spanien, som besluttede at sende deres spillere hjem og suspendere alt træning på ubestemt tid. Det har dog alligevel ikke forhindret, at seks personer er blevet smittet.

Espanyol er den kun anden klub fra den spanske liga, som har fået konstateret coronavirus hos spillerne. Mandag var det Valencia, som meddelte, at spillerne Garay, Mangala og Gayá er blevet testet positive.

Hos Barca er alle spillere også blevet sendt hjem og de træner hver især for sig selv i deres hjem. Hos catalanerne er der endnu ikke blevet rapporteret om tilfælde af coronavirus.

.:FORSIDE:.