fbpx

Flere mål går ind med Umtiti end med Lenglet

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.03.20

© Getty Images
// Umtiti

Et af de helt store emner for tiden i Barcelona er debatten om Umtiti eller Lenglet skal danne par med Piqué i midterforsvaret. Kigger man på statistikkerne, så lukker Barca flere mål ind med Umtiti fremfor Lenglet.

Ser man bort fra de kampe hvor de to franskmænd har spillet sammen, så har Umtiti under Quique Setién spillet fem kampe hvor Barca har lukket otte mål ind, mens Lenglet har spillet tre kampe med to scoringer mod holdet.

Når man analyserer de tal, så viser det, at Lenglet lukker 0,6 mål ind pr. kamp, mens landsmanden Umtiti lukker 1,6 mål ind pr. kamp. Bag disse tal skal dog medtages, at Umtiti primært har spillet udekampe.

Det er efter nederlaget til Real Madrid i weekenden, at debatten om hvilken af de to spillere, som skal spille med Piqué, er blusset op igen.

Før kampen mod Napoli sagde Setién da også, at det er svært at vælge mellem de to spillere. 'Nogle gange kan jeg ikke sove, fordi de er to forskellige spillere, som bidrager med meget. Nogle gange er jeg vågen til klokken 03.00 om natten! Så tænker jeg senere over hvad der ville være sket, hvis jeg havde valgt den anden' sagde han med et smil.

I generelle vendinger var Lenglet den foretrukne i La Liga under Ernesto Valerde. Her spillede Umtitis skader også ind, men under Setién er billedet begynde at vende.

Ser man bort fra de kampe Umtiti og Lenglet har spillet sammen, så fik Lenglet 13 kampe under Valverde, mens det kun blev til 3 kampe til Umtiti. Dertil har Lenglet scoret to mål.

.:FORSIDE:.