fbpx

Flick: 'Jeg er tilfreds med den trup jeg har'

FCBARCELONA.DK - 30.08.24

 


Hansi Flick holdt denne fredag pressemøde forud for lørdagens hjemmekamp i ligaen mod Real Valladolid. Her nedtonede han forventningerne til en signing i de sidste timer af transfervinduet og bekræftede, at Eric García bliver i Barca.

Læs tyskerens udtalelser her:

Kampen:
'Det er altid bedst at starte med at vinde sine kampe og det gælder også i morgen. I de første tre kampe har vi opnået det, men der er ting, der skal forbedres, og det vil vi forsøge at gøre i morgen. Valladolid spiller rigtig godt, forsvarer sig godt, og er hurtige i angreb'.

De sidste timer af transfervinduet:
'Situationen er, som den er. Jeg er nødt til at acceptere det, jeg har. Og det accepterer jeg. Der er mange rygter om spillere i fodboldverdene og man bliver glad, når der kommer nye til. Men jeg er tilfreds med de spillere jeg har og det er det eneste jeg fokuserer på. I morgen har vi 18 spillere, og det er nok. Det er ikke meget, men det er tilstrækkeligt'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Real Madrids pointtab:
'Sæsonen er lang, og jeg fokuserer kun på vores situation, det er det, der betyder noget for mig. Vi har gjort det godt indtil nu, og forhåbentlig fortsætter det sådan. I går slappede vi godt af og spillerne er i god form. De træner rigtig godt. Vi tror på vores styrke og vores filosofi'.

Eric García:
'Jeg kan bekræfte, at han bliver hos os. Hans naturlige position er som central forsvarsspiller, men i den nuværende situation er det godt at have alsidige spillere, der kan tilpasse sig. Det er en fordel at have spillere, der kan bevæge sig rundt på forskellige positioner. Eric foretrækker at spille i forsvaret, men det er holdet, der betyder noget, ikke spilleren. Og han har sagt til mig, at hvis han skal spille på midtbanen, så vil han gøre det'.

Marc Bernal:
'I kampen mod Rayo spillede Bernal fantastisk, og vi vil savne ham rigtig meget. Det er utroligt, hvad han præsterer som 17-årig, og de idéer, han viser på banen. Vi har analyseret de tre kampe, og det, han gør, er imponerende. Vi må se, hvem der skal erstatte ham. Vi har to muligheder - Marc Casadó eller Eric García'.

Champions League:
'Da vi så lodtrækningen blev vi overraskede over, hvordan det gik. Det var fantastisk. Lodtrækningen er interessant for os, og det er modstanderne også. Der er to tyske hold, så det bliver ekstra spændende for mig. Lige nu fokuserer jeg dog kun på kampen mod Valladolid'.

De Jong:
'Jeg håber, at han ikke behøver at blive opereret. Han har taget et stort skridt fremad, men nu må se, hvordan det udvikler sig. Vi tager det træning for træning. Forhåbentlig er han tilbage efter landskampspausen, men jeg kan ikke love noget. Vi må se, hvad der sker'.

Fermín:
'Jeg tror, at han kan spille som en 8'er og 10'er. Han tilsluttede sig lidt sent på grund af OL, og derfor har han ikke været starter. Sæsonen er lang. Da han ankom, viste han os, hvad han gør godt. Han skal acceptere, at han ikke vil være starter lige nu, men det kan han blive senere'.

// Valladolid // Hansi Flick
.:FORSIDE:.