fbpx

I dag skal Barca hente den fjerde sejr i træk

FCBARCELONA.DK - 31.08.24

 


Barca har lagt forrygende ud i ligaen med lutter sejre i de tre første runder, som det eneste hold i La Liga. I dag tager de imod oprykkerne fra Real Valladolid og her bør der ikke blive tvivl om, hvor de tre point havner

Sejre over Valencia, Bilbao og Rayo Vallecano vidner om stor aktuel styrke, også fordi to af kampene har været på udebane. Ingen andre hold er lykkedes med at hente ni point i de tre første runder og dermed ligger Barca alene øverst i tabellen.

I dag skal der bygges videre på den gode start, inden at La Liga ligger stille på grund af sæsonens første landskampspause. Målet er at gå ind til landskampspausen med 12 point, hvilket vil være et fantastisk afsæt til de efterfølgende kampe. Samtidig vil en sejr lægge pres på Real Madrid og Atlético Madrid, der begge halter fire point efter Barca efter de tre første runder.

Artiklen fortsætter under annoncen


Oprykkerne fra Valladolid lagde flot ud på sæsonen med en sejr over Espanyol, men derefter løb de ind i en 3-0 lussing mod Real Madrid og spillede 0-0 mod Leganés. Derfor bør ikke tvivl om hvem der vinder i dagens kamp, hvor Barca må påtage sig en kæmpe favoritrolle.

Tilhængerne på Estadi Olímpic ser helt sikkert frem til en god oplevelse, hvor holdet forhåbentlig kan levere sæsonens første sejr på mere end ét mål, efter tre 2-1 sejre i træk.

Hansi Flick må se bort fra en række skadede spillere og det bliver især spændende at se, hvem der får pladsen på den defensive midtbane i fraværet af Marc Bernal, der pådrog sig en alvorlig knæskade i tirsdags mod Rayo Vallecano og nok ikke kommer til at spille mere denne sæson.

Kampen fløjtes i gang kl. 17.00 og desværre har TV2 valgt ikke at vise opgøret, til stor skuffelse for tusindevis af danske Barca-fans.

olmo10F

// Valladolid
.:FORSIDE:.