fbpx

TV2 dropper Barcas kamp mod Valladolid lørdag

FCBARCELONA.DK - 29.08.24

 


Når Barca på lørdag tager imod Real Valladolid i den spanske liga bliver det uden mulighed for at se kampen i dansk tv. TV2 har valgt at droppe opgøret til fordel for cykling og den danske Superliga.

Barca har fået en formidabel start på sæsonen, hvor det efter tre flotte sejre i de første tre runder indtil videre er blevet til maksimum point. Lørdag skal Barca så forsøge at bygge videre på den flotte sæsonstart i hjemmekampen mod Real Valladolid med kampstart klokken 17.00.

Artiklen fortsætter under annoncen


TV2 har dog valgt at nedprioritere kampen mellem Barca og Real Valladolid og viser derfor ikke opgøret på nogle af deres tv-kanaler. Normalt sendes kampene fra La Liga på TV2 Sport X, men her har man valgt at vise kampen mellem AGF og FC Nordsjælland. På TV2 Sport viser man cykelløbet Vuelta a España,

Det betyder altså, at de danske Barca-fans som vanligt ikke kan se Barcas kamp på lørdag mod Valladolid på almindeligt flow tv. Det er dog muligt at se kampen på streamingtjenesten TV2 Play, men det kræver, at man har den store og dyreste pakke 'Favorit + Sport'.

Efter lørdagens kamp mod Valladolid er der landskampspause og herefter venter det catalanske derby på udebane mod Girona i weekenden den 14. eller 15. september.

// Valladolid // TV2
.:FORSIDE:.