fbpx

Flick: 'Ter Stegen begik en fejl ligesom alle andre'

FCBARCELONA.DK - 21.09.24

 


Hansi Flick holdt lørdag eftermiddag pressemøde forud for søndagens udekamp i ligaen kod Villarreal. Her blev der set frem mod opgøret, men også tilbage på torsdagens nederlag til Monaco.

Læs Barca-trænerens udtalelser her:

Nederlag til Monaco:
'Vi har analyseret kampen og så positive aspekter. Det er sandt, at vi tabte, men vi skal fortsætte med at arbejde på samme måde og fokusere positivt på kampen. Nu skal vi møde Villarreal, som er det tredje mest scorende hold, de er stærke i forsvaret, og vi skal være koncentrerede. De spiller rigtig godt, men vi vil helt sikkert skabe mange chancer'.

'Efter de første kampe i ligaen har vi set ting, der hjælper med at styrke tilliden til vores idé. Så tabte vi til Monaco, men vi forsvarede os rigtig godt med kun ni markspillere. Vi har dog problemer, hvis nogle spillere kun giver sig 80%'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Casadó og Pedri:
'De kan begge starte inde i morgen. Marc Casadó slog sig forleden mod Monaco, men i går havde han det fint og havde ikke ondt. Jeg tror, at både han og Pedri kan spille i morgen. Vi er altid påpasselige, men jeg er overbevist om, at de begge er 100% klar i morgen'.

Eric García:
'Jeg har talt med ham, og han ved godt hvilken situation vi er i. Han kan godt lide at spille som central forsvarsspiller, men lige nu har vi brug for ham på midtbanen. Vi skal tænke på holdet, og i træningerne har han gjort det rigtig godt'.

De Jong og Gavi:
'Det er ikke vores forventning, at de er klar lige foreløbig. Jeg koncentrerer mig kun om de spillere jeg har til rådighed og der er Gavi og De Jong ikke i blandt. Frenkie er godt på vej, men hans situation er vanskelig. Det samme er tilfældet med Gavi. De har begge brug for mere tid'.

Ansu Fati:
'Når man kommer tilbage fra en skade, skal man lige i gear igen. Vi har en god kommunikation med ham og med vores læger. Nu har han brug for minutter på banen for at komme tilbage til sit gamle jeg. Vi tager det forsigtigt, men det, vi har kunnet se, er, at han allerede er på et højt niveau og kan hjælpe os meget'.

Ter Stegen:
'En af hans største styrker er at kunne spille med fødderne - det er hans spillestil. Mod Monaco begik han en fejl, men jeg begår også fejl og det samme gør i. Det er menneskeligt at fejle. Jeg forventer, at han næste gang er klar i sine instrukser ved en lignende situation, men for mig er fejlen mod Monaco allerede lagt bag os'.

// Hansi Flick
.:FORSIDE:.