fbpx

Griezmann drømmer om at spille i USA efter VM i 2022

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.06.20

© FC Barcelona
// Antoine Griezmann

Antonine Griezmann afslører i et interview med den amerikanske avis Los Angeles Times, at hans drøm er at spille i USA på et tidspunkt i løbet af karrieren. Han siger, at han sigter efter MLS efter VM i 2022.

'Jeg ved ikke hvilket et af holdene, jeg vil spille for, men jeg vil virkelig gerne spille i MLS. Det er et af mine mål for mine karriere at spille i USA. Jeg håber, at jeg kan spille godt, være en del af et hold og kæmpe om titler derovre' siger han ifølge Los Angeles Times.

Griezmann gjorde det dog også klart, at målet lige nu er at triumfere i Barca. 'At vinde La Liga og Champions League med Barca, vil være en drøm, og det er også blandt mine mål. Der er også det næste VM i Qatar, som er blandt mine mål, og efter det, er det tid til MLS' afslutter den franske angriber.

I denne sæson er Griezmann i gang med sit første år i Barca. Angriberen er 29 år og selvom han har scoret et tocifret antal mål for catalanerne, så har han ikke for alvor overbevist de mange Barca-fans med hans præstioner i blau-grana trøjen.

.:FORSIDE:.