fbpx

Griezmann før El Clásico: 'Vil slå mit navn fast i Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.12.19

© Getty Images

I aften kommer Antoine Griezmann til at spille sin første El Clásico. I den forbindelse har den spanske tv-station Movistar lavet et kort interview med den franske angriber op til kampen, hvor han taler om Benzema og hans planer i Barca.

Real Madrid gæster i aften Camp Nou med Griezmanns landsmand Karim Benzema, som Griezmann har stor respekt for. 'Der bliver altid tvivlet på Benzema, men alligevel ender han med at score 15-20 mål i hver sæson. Han er en af de bedste angribere der er' slog han fast.

Movistar spurgte også ind til hvad Griezmanns helt store drøm i Barca er. 'Min far er meget stolt over at se mig spille i Barca. Jeg ønsker at slå mit navn fast i klubbens histore' kom det fra angriberen.

Griezmann fik en lidt sløj start i Barca, men på det seneste er han begyndt at finde vej til netmaskerne med tre mål i fem kampe. Scorer han i aften mod Real Madrid vil han sikkert komme tættere på at skrive historie med Barca og spille sig ind i tilhængernes hjerter.

Indtil nu er det blevet til 21 kampe og syv mål fordelt i La Liga og Champions League for Griezmann siden skiftet fra Altético Madrid i sommer.

Spil på El Clásico hos Youbet
Spil PRÆCIS 100 kr til min. odds 1,5 på Barcelona - Real Madrid fra en mobil enhed. Taber du returneres indsatsen som et freebet.

.:FORSIDE:.