fbpx

Griezmann: 'Havde brug for at sparke til en bold'

FCBARCELONA.DK - 07.06.20

© Getty Images
// Antoine Griezmann

Antoine Griezmann er glad for, at der snart spilles fodbold igen i ligaen og han erkender, at pausen fra fodbold har været lang. Han afslører også, at han ikke har været så flittig på løbebåndet derhjemme.

'Jeg har aldrig før haft så meget tid derhjemme. Jeg har kunne spille Playstation og være sammen med børnene, men jeg havde brug for at sparke til en bold og løbe. Under karantænen har jeg passet på hvad jeg spiser, men løbebåndet har jeg ikke været meget på' kom det fra ham i en chat på de sociale medier i går.

Han ser nu frem til et presset program der skal afslutte sæsonen. 'Vi mangler at spille elleve kampe i ligaen og derefter kommer Champions League, som vi endnu ikke ved hvordan bliver. I ligaen spiller vi mere end én  kamp om  ugen og min kone klager over, at der ikke bliver tid til at tage til stranden' fortsatte han med et smil.

Kampene bliver spillet uden tilskuere og det ser Griezmann frem til med en vis skepsis. 'Det bliver meget mærkeligt. Jeg så at man i Tyskland satte fotos op og det virker mærkeligt, at man kan høre alt på stadion' afsluttede han.

.:FORSIDE:.