fbpx

Griezmann: 'Pausen har været god for mig'

Magnus Wind - 10.06.20

© Getty Images
// Antoine Griezmann

Forud for genstarten af La Liga har Barcas Antoine Griezmann medvirket i et interview med klubbens egen tv kanal. Her kommer franskmanden blandet andet ind på corona-pausen, Luis Suárez og titelkampen. 

La Liga vender snart tilbage og for Barcas vedkommende starter det hele på lørdag med en udekamp mod Mallorca. Forud for opgøret har Antoine Griezmann talt med Barca TV og her er nogle af de ting han kommenterede:

Genstarten af La Liga:  
'Vi ser virkelig frem til det. Det har været lang tid siden, at vi har spillet en officiel kamp. Jeg synes, at vi er godt forberedt til det første kamp og det vil være vigtigt at komme godt fra start'. 

Corona-pausen: 
'For mig personligt har det været godt. Jeg har haft muligheden for at restituere over en lang periode, hvilket er første gang i fem år. Derudover, så havde jeg mulighden for at tilbringe tid sammen med familien og mine børn'.

En skadesfri Luis Suárez: 
'Luis er vores nummer 9, en målscorer, og en som gør forskellen i de store kampe samme med Leo. Vi har manglet ham i de seneste kampe. Vi er virkelig glade for at have en spiller som ham tilbage og at han han hjælpe os fra start'.  

Titelkampen: 
'Vi har de bedste kort på hånden. Der er 11 kampe og hvis vi vinder dem alle, så bliver vi mestre. Jeg synes, at vi er klar til opgaven, klar til at vinde og klar til at nyde fodbold igen'. 

Griezmanns egen rolle på holdet: 
'Jeg vil være en vigtig del af holdet, både på og udenfor banen, og hjælpe mine holdkammerater med at vinde hver kamp'. 

.:FORSIDE:.