fbpx

Hvad er status på Barcas udlånte spillere?

Anders Lang Jensen - 05.03.20

© Getty Images

Barca har i denne sæson benyttet sig flittigt af muligheden for at sende flere spillere af sted på lejeaftaler. Hele otte spillere tilbringer tiden i andre klubber hvor de gerne skal udvikle sig positivt.

Her bringer vi et overblik:

Philippe Coutinho, Bayern München:
Barca sendte Coutinho til det sydtyske i håbet om at offensivspilleren ville imponere, så Bayern i sidste ende ville købe ham permanent. Brasilianeren har fået rigeligt med spilletid, men ligner ikke en spiller som Bayern vil bruge 120 millioner euro på. Men pilen peger opad efter en række gode kampe på det seneste.

Jean-Clair Todibo, Schalke:
Det franske forsvarstalent blev sendt af sted mod Schalke og her har Todibo leveret solidt. Senest spillede han mod Bayern München i et pokalnederlag. Tyskerne har en købsoption på 25 millioner euro til sommer. En høj pris, men mister Barca ham siger man farvel til et meget stort talent.

Carles Aleñá, Real Betis:
Aleñá startede stærkt, men opholdet i Betis er en blandet fornøjelse. Fire gange har han startet inde og fire gange er han kommet ind fra bænken. Betis er inde i en skidt stime uden sejr i seks kampe og Aleñá har ikke kunnet ændre situationen.

Rafinha, Celta Vigo:
Efter en skadesplaget start i Vigo er Rafinha tilbage i topform. Han har spillet 18 kampe i ligaen og brillerede blandt andet i Celtas 2-2-kamp ude mod Real Madrid. Celta Vigo vil gerne købe brasilianeren fri af Barca og i det catalanske vil man tjene en god sjat penge til sommer ved et salg. Rafinha ligner en mand som efterhånden har spillet sin sidste kamp for Barca.

Marc Cucurella, Getafe:
Getafe har imponeret stort denne sæson og det samme har Cucurella. Madrid-klubben kan købe venstrebacken fri for bare 6 millioner euro og det forventes Getafe at gøre. Efter en flot sæson nærmer Cucurella sig en permanent aftale i Getafe. Spørgsmålet er så om Getafe vil sælge til en høj pris til en interesseret storklub i Europa.

Udover disse spillere, er også Juan Miranda (Schalke 94), Oriol Busquets (Twente) og Moussa Wague (Nice) udlejet denne sæson.

.:FORSIDE:.