fbpx

I aften bør Setién tage hensyn til kampen mod Sevilla

FCBARCELONA.DK - 16.06.20

© Getty Images
// Sevilla // Leganés

I aften handler det om Leganés og tre uhyre vigtige point i Barcas hjemmekamp. Alligevel vil træner Quique Setién være tvunget til at tænke længere frem, for allerede fredag venter der en gyser ude mod Sevilla.

Barca bør ikke kommer i problemer mod Leganés, der ligner en klar kandidat til at rykke ned denne sæson. Den catalanske favoritværdighed bliver ikke mindre af, at aftenens opgør spilles på Camp Nou, hvor Barca har været uovervindelige denne sæson.

Setién står dog i en lidt svær situation, for på den ene side må der ikke opstå tvivl om kampens udfald i aften, på den anden side er han nærmest tvunget til at sikre friske spillere til på fredag mod Sevilla på udebane.

Med kun to dage mellem kampen i aften og den uhyre svære udekamp på fredag mod ligaens nr. 3, er der reelt ikke tid til optimal restitution. Derfor virker det oplagt, at nogle spillere spares i aften. Det kunne pege i retning af mange ændringer i startopstillingen i forhold til lørdagens kamp mod Mallorca.

Setién presses dog af, at han kun har 17 disponible førsteholdsspillere til sin rådighed, så måske der i aften bliver brug for flere af de seks B-holdsspillere der er med i truppen. Det kan spilletid til f.eks. Ansu Fati og Riqui Puig, der begge sad på bænken i samtlige 90 minutter mod Mallorca.

Barca-træneren kan glæde sig over, at der kan foretages fem udskiftninger, for på den måde kan han starte med nogle stamspillere på bænken og sende dem på banen, hvis der bliver behov for det.

Aftenens kamp bliver derfor noget af en balance for Quique Setién. Han skal undgå at svække sit hold for meget og samtidig sikre sig, at han har en flok friske spillere klar til gyseren på fredag i Sevilla.

Alle forventer at Messi starter inde, men måske det i aften bliver til en af de sjældne udskiftninger af argentineren, hvis Barca i anden halvleg har sikret sig en solid føring.

.:FORSIDE:.