fbpx

I aften spiller Barcas kvinder Champions League finale

FCBARCELONA.DK - 25.05.24

// Barça Femení

Sæsonen slutter uden titler for Barcas herrer, men sådan er det ikke for klubbens kvinder, Barca Femení, der har vundet ligaen og Copa del Rey. I aften kan de hente endnu en titel, når de møder Lyon i Champions League finalen.

Barcas kvinder har været suveræne i ligaen, som de fører med hele 18 point ned til Real Madrid på andenpladsen og uden at tabe en eneste kamp indtil nu, hvor der mangler et par runder. Dermed er mesterskabet en realitet i overlegen stil.

Artiklen fortsætter under annoncen


Copa del Rey blev også hjemført med stor sikkerhed, da Real Sociedad blev afklapset med 8-0 i finalen for en uge siden.

I Europa har Barca Femení mødt mere modstand, men de har alligevel spillet sig frem til Champions League finalen, der spilles i aften i Dublin. Det så ellers svært ud i semifinalen mod Chelsea, der lagde ud med at vinde 0-1 i Barcelona. Barca kom dog flot tilbage med en 0-2 sejr i London.

I aften gælder det så finalen, hvor franske Lyon venter. Det er Europas to stærkeste hold gennem en årrække der står overfor hinanden, for sidste sæson vandt Barca Femení Champions League og året før var det Lyon. Inden da vandt Barca og før det vandt Lyon fem gange i træk.

Champions League finalen i Dublin fløjtes i gang kl. 18.00.

femeni1F

.:FORSIDE:.