fbpx

Ikke første gang at Barca må spille uden tilskuere

Magnus Wind - 11.03.20

© Getty Images
// Coronavirus

Barca må se bort fra tilskuerenes støtte i de kommende kampe grundet den frygtede spredning af corona-virussen. Det er ikke første gang, at spillerne skal spille på et tomt stadion. 

Tirsdag blev det besluttet, at Champions League-kampen mellem Barca og Napoli og de to kommende La Liga-runder skal spilles for tomme tribuner, for at forhindre spredningen af corona-virussen. Det bliver selvfølgelig et stor ulempe for catalanerne, men det bliver ikke første gang, at de kommer til at opleve en kamp uden tilskuere. 

Tilbage i 2017 spillede Barca hjemmekampen mod Las Palmas bag lukkede døre. Dengang var det under helt andre omstændigheder, da der herskede kaotiske tilstande i Barcelona og resten af Catalonien grundet den spanske regerings indblanding i en catalansk afstemning for selvstændighed og uafhængighed. Her forsøgte det spanske politi at lukke stemmestederne rundt omkring i Catalonien, hvilket førte til voldige sammenstød. Flere hundrede mennesker endte med at blive sårede og den spanske regering valgte at erklare valget for ugyldigt. 

Længe så det ud til, at La Liga-kampen mellem Barca og Las Palmas ville blive udsat, men til sidst endte det med, at opgøret blev gennemført foran et tomt Camp Nou. Catalanerne endte med at vinde opgøret med 3-0, hvor Lionel Messi og Sergio Busquets stod bag målene.

Barca skal på lørdag møde Mallorca i ligaen, mens det i næste midtuge gælder kampen mod Napoli. Herefter det hjemmekampen mod Leganés. Der er indtil videre tale om disse tre kampe, hvor Barca skal spille uden tilskuere.

 

.:FORSIDE:.