fbpx

Ilaix Moriba får mere og mere tillid fra Koeman

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.04.21

@ Getty Images
// Villarreal // Ilaix

Siden starten af året har Ilaix Moriba været en fast del af førsteholdet, selvom han kun er 18 år gammel. Koeman stoler tydeligvis på den unge talentfulde midtbanespiller, da Ilaix vinder mere og mere af sin træners tillid.

Indtil videre har Ilaix deltaget i 13 kampe med førsteholdet siden debuten mod Cornellà i januar i Copa del Rey. Af de 13 kampe har han spillet, har han deltaget i de seneste 11 kampe i træk. Det vidner om, at han har stor tillid fra Koeman.

Noget andet som også vidner om, at Ilaix vinder mere og mere af Koemans tillid er, at spilleren nu er begyndt at blive skiftet ind tidligere i kampene.

Til at starte med var det kun de sidste 10-15 minutter han blev skiftet ind til, men i de seneste to kampe er han blevet skiftet ind fra anden halvlegs start mod Getafe og med en halv times tid tilbage i kampen mod Villarreal i weekenden.

Ilaix ser også ud til at være den midtbanespiller, som Koeman foretrækker at skifte ind først i kampene. Det er tydeligt, at han har overhalet Riqui Puig og han står også før i køen om spilletid foran Pjanic, som altså blev købt for 60 mio. euro sidste sommer.

For Ilaix handler det om at nyde al den spilletid han får af Koeman i øjeblikket. Hvis han fortsætter med at gribe de chancer han får skal han nok bide sig mere og mere fast på førsteholdet.

.:FORSIDE:.