fbpx

Inter-boss: 'Lautaros klausul udløber den 7. juli'

FCBARCELONA.DK - 10.06.20

© Getty Images
// Lautaro Martínez

Inter-manager Beppe Marrotta kommenterede i går aftes rygterne om Lautaro Martínez' mulige skifte til Barca. Her kom han med en overraskende oplysning og han kommenterede samtidig direkte på Barcas interesse i angriberen.

Det har længe været taget som en kendsgerning, at Lautaro Martínez kunne købes fri af sin kontrakt med Inter for 111 mio. euro de to første uger af juli. Nu viser det sig, at perioden er meget kortere. Det slog Marotta fast i går.

'Der er en klausul der udløber den 7. juli' udtalte Inter-bossen til avisen Gazzetta dello Sport. Dermed bekræftede han reelt klausulens eksistens, men slog samtidig fast, at den kun gælder den første uge af juli.

Marotta bekræftede samtidig Barcas interesse i angriberen. 'Vi må først se hvad Barcelona ønsker at foretage sig og derefter sætter vi os ved et bord med spilleren, for at se hvad vi skal gøre. Hvis han forlader os, kommer der anden spiller fra øverste hylde' fortsatte han.

Dermed lægger Marotta op til, at Inter venter og ser om Barca indløser frikøbsklausulen på de 111 mio. euro, hvilket ikke mange tror på. Mere interessant er det, at Marotta ser ud til at være klar til dialog med Lautaro Martínez, hvilket kan åbne døren for forhandlinger om et skifte.

Det bliver dog tydeligvis ingen nem opgave at overbevise Inter. 'Vi ønsker at styrke holdet, hvor vi har flere vigtige spillere. En af dem er utvivlsomt Lautaro, der stadig er meget ung. Han har vist, at han har store kvaliteter. Inter ønsker ikke at sælge spillere, men købe, som de store klubber gør. Den linje ønsker vi at fortsætte' afsluttede han.

.:FORSIDE:.