fbpx

Inter får OK til at forhande med Junior og Semedo

FCBARCELONA.DK - 07.06.20

© Getty Images
// Junior Firpo // Lautaro Martínez

I håbet om at det kan løsne op for ønsket om at hente Lautaro Martínez, har Barca nu givet Inter lov til at forhandle med både Junior Firpo og Semedo, der angiveligt begge er klar til at indgå i en byttehandel mellem de to klubber.

Det er avisen Sport der i dag fortæller om Barcas tilladelse til, at Junior Firpos og Nelson Semedos respræsentanter må forhandle direkte med Inter om de to spilleres personlige kontrakter i den italienske klub.

Begge spillere er på Inters agenda som mulige forstærkninger og italieneren har angiveligt indset, at de får mere end svært ved at holde på Lautaro Martínez, der presser på for at komme til Barca. Derfor handler det nu mest om at finde spillere der kan indgå i en mulig byttehandel.

At Junior og Semedo er på Barcas salgsliste er ingen nyhed. De to spillere har ikke overbevist for alvor, men det er alligevel et drastisk skridt at give dem lov til at forhandle med en anden klub. Det kan være tegn på, at der er udvikling i forhandlingerne om Lautaro Martínez.

Både Junior og Semedo skulle være med på et skifte til Inter, hvor de ser muligheden for en større rolle end de oplever i Barcelona. Ingen af dem insisterer på at blive i Barca og det kan lette forhandlingerne mellem klubberne.

.:FORSIDE:.