fbpx

Kan ankomsten af Roque få genstartet Lewandowski?

FCBARCELONA.DK - 28.12.23

// Robert Lewandowski // Vitor Roque

Robert Lewandowski har været en stensikker starter for Barca siden han kom til klubben, men skarpheden har været dalende. Spørgsmålet er om ankomsten af Vitor Roque kan presse den polske angriber tilbage på sporet.

Trods store problemer med at finde vej til netmaskerne, har Xavi ikke haft alternativer til Lewandowski som holdets forreste angriber. Ingen i truppen har lignet en trussel mod polakken, men det kommer måske nu med Vitor Roques ankomst.

Artiklen fortsætter under annoncen


Vitor Roque trives bedst som forreste angriber, så nu har Xavi et alternativ der kan bringes i spil. Vitor Rqiue er kommet for at få en betydningsfuld rolle, så det er oplagt, at brasilianeren skal have spilletid.

Det kan betyde flere pauser til Lewandowski og måske han begynder at føle sig mindre sikker på en plads i startopstillingen. Det er velkendt at større konkurrence kan få en spiller til at løfte sit niveau og det er helt sikkert håbet hos Barca-træneren, at det vil ske med Lewandowski.

Vitor Roque vil sandsynligvis blive spillet stille og roligt ind på holdet og det bliver spændende at se, om det får et effekt på Lewandowskis skarphed..:FORSIDE:.