fbpx

La Liga-chef: 'Vi aflyser ikke kampene'

Magnus Wind - 11.03.20

© Getty Images
// Coronavirus

Kampene i Spaniens to bedste fodboldrækker skal spilles uden tilskuere i de kommende to uger, men den spanske spillerforening ønsker kampene helt aflyst. Det afviser La Liga-chefen Javier Tebas dog. 

Corona-virussen har for alvor påvirket verdenssamfundet, således også i den sportslige verden. I Italien har man valgt at aflyse alle sportsbegivenheder i den kommende måned, mens kampe i både Danmark, Champions League og Europa League skal spilles for tomme tribuner. Tirsdag valgte det spanske ligaforbund også at gøre det samme for de kommende to runder i landets to bedste fodboldrækker.

Står det til den spanske spillerforening, AFE, ønsker man dog helt at få kampene aflyst i respekt for spillernes helbred. Det kommer dog ikke til at ske, hvis man skal tro præsidenten for ligaforbundet, Javier Tebas.

'Professionel fodbold i Spanien stopper ikke, for regeringen har besluttet, at det er nok at spille bag lukkede døre. Hvis regeringen havde besluttet at suspendere ligaen, ville vi have gjort det'. Tebas fastslår altså, at man til hver en tid vil følge den spanske regerings retningslinjer.  

Om flere kampe skal spilles for tomme tribuner eller om de helt bliver aflyst bliver spændende at følge i de kommende uger.

 

.:FORSIDE:.