fbpx

Leverkusen-boss: 'Jeg forventer at Tah bliver'

Peter Vyff - 30.08.24

 


Barca er de seneste dage blevet sat i forbindelse med Jonathan Tah, der har udtrykt ønske om at forlade Bayer Leverkusen. Tyskerens direktør, Simon Rolfes, forventer dog at beholde den erfarne forsvarsspiller.

Sommerens transfervindue synger på sidste vers, og ledelsen prøver ihærdigt at få styr på de sidste brikker, inden markedet lukker. Catalanerne har på det seneste måtte se sig hårdt ramt af skader i midterforsvaret, hvor Ronald Araujo og Andreas Christensen er meldt ude i længere tid, ligesom Eric García har pådraget sig en fodskade. Derfor er klubben blevet sat i forbindelse med Jonathan Tah.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den tyske landsholdsstopper har angiveligt et ønske om at fortsætte karrieren et andet sted, og gerne denne sommer. Barca skulle endda ifølge avisen Mundo Deportivo allerede have sendt et åbningstilbud på 20 mio. euro, hvilket er noget i underkanten af de 30 mio. euro, som tyskerne efter sigende kræver for Tah.

Leverkusen forventes derfor også at afvise tilbuddet, og et interview med Sky Germany lukker tyskernes direktør, Simon Rolfes, også ned for alle spekulationerne. 'Jeg forventer at Tah bliver her. Og jeg har hverken haft nogle samtaler med Barca eller Bayern for nylig' lød det fra ham.

Rolfes' melding stemmer fint overens med Xavi Alonsos udtalelse forleden: 'Vi er helt rolige omkring Tah. Han er en moden spiller og han er fuld ud fokuseret. Vi overvejer ikke et salg af ham' skulle spanieren have sagt ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano.

Alt tyder derfor på at det bliver svært, og meget dyrt, hvis det skal lykkes at hente Tah til Barca. Catalanerne har lige nu kun Pau Cubarsí, Iñigo Martínez og Jules Koundé til rådighed i midterforsvaret, og skadesproblemerne er kun blevet yderligere forstærket af den nylige afgang af Mika Faye og Clément Lenglet.

tah1

 

 

// Jonathan Tah
.:FORSIDE:.