fbpx

Lyon-træner: 'Vil ikke stå i vejen for Depay-skifte'

Magnus Wind - 08.09.20

// Depay


Memphis Depay spøger fortsat i kulissen som en mulig ny Barca-spiller. Nu udtaler hollænderens træner Rudi Garcia, at han ikke vil stå i vejen for et klubskifte, hvis en af Europas storklubber banker på døren. 

Ronald Koeman ønsker sig fortsat nye forstærkninger til truppen og her skulle Lyons Memphis Depay være i Barca-trænerens søgelys. Kantspilleren er i de sidste par uger blevet rygtet kraftigt til den catalanske klub. Nu åbner Depays træner, Rudi Garcia, op for et eventuelt skifte for hollænderen. 

'Memphis er en førsteklassesspiller, som har spillet utroligt godt siden sin skade' starter Garcia sin udtalelse om Depay til mediet Telefoot og fortsætter: 'Hvis han er hos os igennem sæsonen, vil vi være meget stærkere, men hvis han får muligheden for at spille for en klub der kan vinde Champions League, så kører jeg ham personligt til klubben'.

Dermed vil Lyon ikke stå i vejen for et skifte, hvis Barca kan blive enige med både den franske klub og Depay om et skifte. Da offensivspilleren blot har et år tilbage af sin kontrakt, går rygterne på, at købsprisen ligger på omkring 30 mio. euro.

.:FORSIDE:.