fbpx

Mallorcas hjemmebane får nyt navn mod Barca

FCBARCELONA.DK - 11.06.20

© Getty Images
// Mallorca

Coronakrisen har ført mange konsekvenser med sig og nu får det Mallorca til at ændre navnet på sin hjemmebane, når Barca lørdag aften gæster ferieøen. Formålet er at få turisterne tilbage.

Mallorcas hjemmebane er kendt som Son Moix, eller mere korrekt, Estadi Municipal de Son Moix, men det bliver der altså nu lavet om på og det har en meget alvorlig baggrund.

I samråd med Mallorca kommune har klubben besluttet at Son Moix i stedet skal hedde El Visit Mallorca Estadi, hvor navnet i sig selv opfordrer turisterne til igen at besøge ferieøen. Navnet skal gælde et helt år frem til den 30. juni 2021, altså når næste sæson forventes at slutte.

Mallorcas klart største indtægtskilde er turisme og derfor er ferieøen i knæ i øjeblikket. Man har brug for at turisterne vender tilbage og ved at ændre Son Moix til El Visit Mallorca Estadi, får man gjort reklame for øen.

I går redegjorde Mallorcas præsident Alfonso Díaz for navneændringen. 'El Visit Mallorca Estadi er vores bidrag til at vende tilbage til mere normale tilstande og få økonomien på fode igen efter corona pandamien' sagde han.

Der er ingen tvivl om, at navneændringen og opfordringen til turisterne får optimal opmærksomhed, fordi det er Barca der kommer på besøg, et opgør der vises i hele verden, også i Danmark, hvor kampens kan ses på TV2 Sport X.

Det bliver således første gang nogensinde, at Barca spiller på El Visit Mallorca Estadi.

.:FORSIDE:.