fbpx

Mange Barca-fans krydser fingre for Messi i aften

FCBARCELONA.DK - 13.12.22

// Lionel Messi

topbar222

Selvom Leo Messi forlængst er fortid i Barca og nu spiller for PSG, er der alligevel masser af Barca-fans der følger klub-ikonet ved VM. Her krydses der fingre for, at han endelig kan hjemføre VM-trofæet med Argentina.

Det var ikke med sin gode vilje, at Messi i august 2021 måtte se i øjnene, at han ikke kunne forlænge med den klub han havde spillet for, siden han var knægt. Turen gik til PSG, men Messi er stadig umådelig populær hos de fleste Barca-fans, der gerne ser ham tilbage i klubben til sommer, når hans kontrakt med PSG udløber.

Artiklen fortsætter under annoncen


Messi har vundet alt med Barca i en fantastisk karriere og han er med afstand den bedste og mest betydningsfulde spiller i klubbens historie. Han har sat rekorder som måske aldrig bliver overgået, ikke mindst når gælder antal scorede mål. 672 gange har han scoret og nummer to på listen er Cesar Rodriguez, der i 40'erne og 50'erne nåede op på 232 mål.

Mens Messi har haft massiv succes hos Barca, har historien været en anden på landsholdet. Her har det knebet med at vinde titler og kritikken i hjemlandet Argentina har i perioder været ubarmhjertig hård. Der fik på et tidspunkt Messi til at melde sit stop på landsholdet, en beslutning han lavede om efter et par måneder.

Det er de glade for i Argentina i dag, for det er Messi der har båret landsholdet på sine skuldre frem til semifinalen i aften, hvor de møder Kroatien, der uventet sendte Brasilien ud efter forlænget spilletid og straffespark.

I 2021 fik Messi endelig en titel med Argentina, da de vandt Copa América. Dermed mangler Messi kun et VM for at kunne fuldende sin karriere, for så vil han have vundet alt hvad der vindes i fodbold, både på klubhold og landshold.

Mange Barca-fans under Messi denne sidste triumf med Argentina, for ingen tror på, at han er med ved VM i 2026, for i en alder af 35 år, nærmer hans karriere sig slutningen. Derfor krydses der helt sikkert fingre mange steder i aften, når semifinalen mellem Argentina og Kroatien fløjtes i gang kl. 20.00..:FORSIDE:.