fbpx
Annonce

Barca hylder Messi efter ny Ballon d'Or-triumf

FCBARCELONA.DK - 31.10.23

// Lionel Messi

Mandag aften blev vinderen af den prestigefyldte pris Ballon d'Or kåret og her var det fuldt fortjent Lionel Messi, som løb med det eftertragtede trofæ. Kort efter blev argentineren hyldet af sin tidligere klub, Barca.

For imponerende ottende gang vandt Lionel Messi mandag Ballon d'Or og titlen som verdens bedste fodbold. Den argentinske troldmand vandt prisen foran Erling Haaland og Kylian Mbappé, som blev henholdsvis nummer to og tre i afstemningen.

Kort efter kåringen var Barca ude med en hyldest til argentineren på de sociale medier, hvor den catalanske klub lykønsede klublegenden. 'The GOAT har gjort det igen. Otte Ballon d'Or! Barca-familien er stolte af dig, Leo Messi' skrev Barca med to hjerter i blå og rød og en ged som emoji, der som bekendt på engelsk hedder GOAT og henviser til "Greatest of all time".

Artiklen fortsætter under annoncen


Lionel Messi er den fodboldspiller, der er løbet med prisen flest gange. Argentineren modtog sin første guldbold tilbage i 2009 og har siden vundet prisen i 2010, 2011, 2012, 2015, 2019, 2021 og nu 2023. Cristiano Ronaldo har vundet prisen næstflest gange med sine fem gyldne bolde.

Se Barcas besked til Lionel Messi herunder, hvor man også ser kåringen af argentineren:

.:FORSIDE:.