fbpx
Annonce

Lionel Messi: 'Barca har givet mig alt'

Simon Arun Vrábel - 31.10.23

// Lionel Messi

Lionel Messi vandt sit ottende Ballon d'Or trofæ mandag aften og her havde argentineren ikke glemt sin tidligere klub. Messi hyldede nemlig Barca og hyldede den succesfulde tid, som han havde i den catalanske klub.

Umiddelbart efter Ballon d’Or overrækkelsen blev der afholdt en gallafest, hvor de mange fremmødte journalister fangede en anderledes åbenmundet Lionel Messi, som i den grad lod Barca-fans verden over vide, at han ikke har glemt sin barndomsklub.

'Jeg havde nogle spektakulære år i Barca, hvor jeg var heldig at spille på det bedste hold i verden i mange år. Sammen vandt vi alting, men samtidig var der VM-trofæet, som jeg aldrig havde vundet, og som var så specielt for mig. Enhver drengs drøm er at vinde VM med sit land – i hvert fald i Argentina. Jeg er taknemmelig til Gud for, at det skete. Jeg ved ikke om jeg er den bedste nogensinde, for det er ikke noget, som jeg spørger mig selv om', indledte den nu 36-årige argentiner, inden han gav sit syn på det nuværende Barca-hold.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Selvfølgelig følger jeg Barca, og det bliver jeg ved med at gøre. Det er en klub, som jeg altid har elsket og en klub, som jeg vil elske resten af mit liv. Jeg synes, at de har et fantastisk hold, med nogle fantastiske spillere og samtidig har de formået at skabe en god kombination af unge og erfarne spillere. I fodbold kan alting ske, om det er skader eller andre ubelejlige ting, men Barca er klar til at kæmpe med om Champions League-trofæet'.

'Selvom holdet tabte El Clásico, så skal de nok vende stærkt tilbage. Jeg er slet ikke i tvivl om, at holdet er titelkandidat, men der er ingen grund til at lægge et unødigt pres på dem. Det handler om at tage et skridt ad gangen og vokse i takt med ligaen udfolder sig', udtalte Messi hvorefter hans løftede sløret for sine tanker om fremtiden.

'Barca er den klub hvor jeg voksede op og som gav mig alt, og som jeg også har givet alt, så hvorfor ikke vende retur til Barca en dag? Det er ikke noget jeg tænker på lige nu, men en dag kommer jeg til at bo i Barcelona igen og være tæt på klubben på den ene eller den anden måde. Jeg vil gerne tilbage til vores hus i Barcelona, og derfra ved jeg ikke hvad der kan ske'.

’Jeg ville elske hvis jeg kunne sige farvel til folkene i Barca. Jeg fortjener at få lov til at sige farvel til de folk, som jeg har delt så meget glæde og sorg med i løbet af min karriere. Hvis der bliver en afskedskamp, vil jeg med glæde deltage', afsluttede den nykårede Ballon d’Or vinder.

.:FORSIDE:.