fbpx

Medie: Suárez foretrækker skifte til Atlético Madrid

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.09.20

// Suárez


I går kom det frem, at Luis Suárez har sat sit skifte til Juventus på hold, fordi han vil overveje tilbud fra andre klubber. Nu er det kommet frem, at uruguayaneren angiveligt foretrækker et skifte til konkurrenterne fra Atlético Madrid.

Lige som da det så ud til, at Juventus var tæt på at sikre sig Suárez, så har transfersagaen nu taget en anden drejning. For et par dage siden var der meldinger om, at Juve ville betale 3 mio. euro plus 13 mio. euro i variabler, men nu ser det ud til at skiftet til italianerne går i vasken.

Ifølge det spanske tv program Deportes Cuatro, så foretrækker Suárez nu at skifte til ligakonkurrenterne fra Atlético Madrid. Ifølge oplysningerne fra tv programmet, så er der allerede forhandlinger om et skifte og en aftale nærmer sig dermed.

Grunden til, at Suárez har skiftet mening vedrørende skiftet til Juve, skyldes angiveligt, at angriberen helst vil blive i Spanien. Deportes Cuatro melder således, at Suárez ser frem til muligheden for at spille under træner Diego Simeone.

Suárez har ikke udelukket et skifte til Juventus, men han vil se hvad Atlético kan tilbyde. Det meldes, at Suárez vil tjene mindre i Atlético end de 10 mio. euro om året som Piemonte-klubben har tilbudt.

.:FORSIDE:.