fbpx

Medier: 25.000 tilskuere på Camp Nou mod Atlético

FCBARCELONA.DK - 27.04.21

Meget tyder på, at Barca får støtte af sine egne fans i topbraget mod Atlético Madrid. De spanske myndigheder arbejder på et forslag, der vil give adgang til at lukke tilskuere ind i ligaens sidste fire runder.

Efter mere end et år uden tilskuere, arbejdes der nu på en delvis åbning af stadions i La Liga. I følge medierne Cadena SER og Cadena Cope, er planen at åbne op for tilskuere de sidste fire runder fra den 7. maj.

Går forslaget igennem, vil der kunne lukkes 25% af tilskuerkapaciteten ind og for Barcas vedkommende vil det betyde små  25.000 fans på Camp Nou.

Barca spiller hjemme mod Atlético Madrid den 8. maj og der altså mulighed for, at spillerne får opbakning af egne fans i den vigtige kamp, der kan blive afgørende for hvor mesterskabet ender. Det vil med garanti give spillerne et ekstra boost igen at få støtte fra tilskuerpladserene.

Udover kampen mod Atlético den 7. maj, spiller Barca også hjemme på Camp Nou to uger senere mod Celta Vigo, hvor det altså også vil kunne lukkes tilskuere ind.

Forslaget er som nævnt endnu ikke vedtaget, men de nævnte medier vurderer det er meget sandsynligt at det sker.

.:FORSIDE:.