fbpx

Medier: De spanske ligakampe kan blive uden tilskuere

FCBARCELONA.DK - 10.03.20

© Getty Images
// Coronavirus

Mens coronavirussen breder sig i hele verden begynder den også at få sit tag på sporten. I Italien er alt sport lukket ned, mens kampe i andre lande afvikles uden tilskuere. Det samme kan blive tilfældet for den spanske liga.

I Barcelona har snakken indtil videre gået på, om næste uges kamp i Champions League på Camp Nou mod Napoli skal spilles uden tilskuere og senest spekuleres der endda i, at den italienske klub slet ikke får lov at forlade hjemlandet.

Det er dog ikke kun Champions League, som kan ende med at blive ramt af coronavirus. De seneste meldinger fran den spanske og catalanske presse går på, at det spanske ligaforbund overvejer at lade de spanske ligakampe blivet spillet uden tilskuere allerede fra den kommende runde og indtil den hurtigspredende virus er under kontrol. Barca skal som bekendt møde Mallorca på udebane i weekenden.

Lige nu afventer det spanske ligaforbund en officiel udmelding fra det spanske Sundhedsministerie. Det forventes at komme i løbet af i dag og her kan anbefalingen eller påbuddet meget vel blive, at alle kampe i både Champions League og den spanske liga skal afvikles uden tilkskuere.

I Italien er alt sport som bekendt blevet lukket ned, lige som regeringen i Danmark også har anbefalet at udskyde eller undgå arrangementer med over 1000 mennesker. Derfor er de seneste kampe i den danske liga blevet spillet uden tilskuere.

.:FORSIDE:.