fbpx
Annonce

Messi mødte ikke op til lægetjek!

FCBARCELONA.DK - 30.08.20

// Lionel Messi


En efter en mødte Barcas spillere her til morgen frem til lægetjek og coronatest i Ciutat Esportiva, men man måtte spejde forgæves efter Leo Messi, der ikke dukkede op. Dermed fortsætter spekulationerne om argentineren.

Der blev ventet spændt ved indgangen til Barcas træningsanlæg Ciutat Esportiva, for alle ville se om der var hold i rygterne om, at Barcas anfører ikke ville møde frem, som han ellers er forpligtet til.

Alba og Braithwaite var de første der ankom, lidt før kl. 9.30 og herefter fulgte spillerne en efter en. Messi havde angiveligt tid kl. 10.15, men her dukkede han ikke op. Han følges tit med Luis Suárez til træningsanlægget, men Suárez ankom alene lidt før kl. 10 og havde ikke selskab af Messi.

Dermed er konflikten mellem Barca og Messi åbenlys for alle. I morgen aften træner holdet for første gang med Ronald Koeman og her bliver det spændende at se, om Messi dukker op.

Gør han det vil det kræve en negativ coronatest og det kan ikke afvises, at Messi har fået taget en test udenfor Ciutat Esportiva. Møder Messi ikke frem, er konflikten en kendsgerning, for her vil der være tale om et kontraktbrud.

.:FORSIDE:.