fbpx

Messi: 'Tænker mere på spillet end at score'

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.12.19

© Getty Images
// Lionel Messi

I anledning af La Ligas 90 års jubilæum har de lavet et interview med Lionel Messi, hvor han taler om nogle af sine oplevelser i løbet af karrieren, om at være ligaens topscorer og sit nuværende liv med kone og tre børn.

Messi husker særligt sine samtaler med Samuel Eto'o om at score mål. 'Jeg husker, at Eto'o ofte sagde til mig, at det ville være vidunderligt når jeg begyndte at score, fordi i starten missede jeg mange muligheder. Og så en dag gik den ind og så begyndte målene at komme' fortalte han.

Før i tiden tænkte Messi meget på at score, men det går ham ikke så meget på nu. 'I dag når jeg går ud på banen tænker jeg mindre på at score, men mere på selve spillet' indrømmede Messi.

I 2014 blev Messi den mest scorende spiller i La Ligas historie, da han brød Telmo Zarras gamle rekord på 252 mål. Det er en rekord, som argentineren er meget stolt af. 'Det er specielt at være topscorer i den spanske liga på grund af dens betydning. Det er den rekord jeg er mest stolt af at have' lød det fra ham.

Messi forklarede også det stigende antal af frisparksmål. 'I de seneste år er jeg begyndt at kigge på om målmanden bevæger sig før jeg skyder, om han tager et skridt, hvordan han reagerer, hvordan muren står. Det er sådan noget jeg kigger mere på. Jeg har også forbedret den måde jeg rammer bolden på med træning' afslørede argentineren.

Efterhånden har Messi fået tre børn, hvilket også har haft stor betydning for hans liv. 'Vi har en meget fast rytme med børnene. Efter træning kommer jeg hjem og får hurtigt noget at spise for derefter at hente dem fra skole. Hverdagen afhænger meget af dem og mine eftermiddagslure er blevet kortere' afsluttede han.

.:FORSIDE:.