fbpx

Mistillidsvotum har rundet 7500 underskrifter

FCBARCELONA.DK - 10.09.20


Adskillige præsidentkandidater er som bekendt gået sammen i kampen for at kunne præsentere et mistillidsvotum mod præsident Josep Maria Bartomeu. Man har nu rundet 7500 underskrifter og er dermed halvvejs.

Det er præsidentkandidaterne Jordi Farré, Víctor Font og Lluís Fernández-Alà, som er gået sammen i bestræbelserne på at præsentere et mistillidsvotum mod Bartomeu. De skal nu bruge 16.520 underskrifter fra medlemmer af klubben for at kunne starte en egentlig afstemning om at vælte ledelsen.

Forleden rundede man 7500 underskrifter og man er derfor næsten halvlejs. Man har i alt 14 hverdage til indsamle de 16.520 underskrifter og deadline er den 17. september.

Også danskere, som er officielle medlemmer af FC Barcelona og har et medlemskort, har ret til at deltage. Er man medlem af klubben og ønsker man at støtte kampen for et mistillidsvotum, så er det muligt at møde op i København og omegn for at sætte sin underskrift på et officielt papir, som vil blive sendt til klubben og tælle med.

Ønsker man som medlem af klubben at deltage fra Danmark, så send en email til mocio2020cph@gmail.com for at aftale nærmere.

.:FORSIDE:.