fbpx

Nu er der brug for en pålidelig Junior Firpo

FCBARCELONA.DK - 16.06.20

© Getty Images
// Junior Firpo

Når Barca i aften tager imod Leganés, bliver det uden den karantæneramte Jordi Alba, der har akkumuleret fem advarsler. Det åbner døren for Junior Firpo, der skal vise at han kan hjælpe holdet i sæsonens hektiske slutfase.

Alba må se til hjemme fra sofaen når Barca i aften møder Leganés på Camp Nou. Han fik sæsonens femte gule kort i lørdags mod Mallorca og det udløser automatisk karantæne i næste kamp.

Dermed er det oplagt at der kaldes på Junior Firpo, der i sommer blev købt for netop at være vikar for den ellers indiskutable Jordi Alba, der dog som alle andre får brug for pauser.

Junior har haft en lidt blandet start i Barca. Han kom skidt fra start med usikkert spil, men spillede sig senere op og gjorde det ganske udmærket i de efterfølgende kampe, dog uden for alvor at gøre en forskel. 18 officielle kampe er han noteret for og en enkelt scoring er det blevet til.

Quique Setién har dog brug for en pålidelig Junior Firpo, her i det hæsblæsende program i sæsonens slutfase. Alba får brug for pauser og skal doceres, så han ikke risikerer skader. Det vil give Junior en del spilletid og i aften skal han vise, at han kan løfte opgaven.

.:FORSIDE:.