fbpx

Nu er ligaen igen ude af Barcas hænder

Rune Stentoft Arlbjørn - 30.04.21

© Getty Images
// La Liga // Granada

Barca havde en gylden mulighed for at erobre førstepladsen torsdag i hjemmekampen mod Granada, men catalanerne skuffede fælt og tabte sensationelt til andalusierne. Det betyder, at ligaen nu igen er ude af Barcas hænder.

Gennem stort set hele sæsonen har Barca været bagefter i toppen af tabellen, men som resultaterne har flasket sig i 2021, havde catalanerne muligheden for at erobre førstepladsen med en sejr i går over Granada, men det skete ikke.

Med det overraskende nederlag til Granada er ligaen nu igen ude af Barcas hænder. Atlético Madrid på førstepladsen står nu igen med de bedste kort på hånden med to point ned til Real Madrid og Barca og tre point ned til Sevilla. Vinder Diego Simeones mandskab de resterende fem kampe i ligaen, vil de blive spanske mestre uanset Real Madrids, Barcas og Sevillas resultater.

Det er selvfølgelig skidt nyt for Koeman og co., at ligaen igen er ude af deres hænder, men så uforudsigelig, som La Liga har været i denne sæson, kan alt stadig nå at ske, og intet er afgjort endnu. Det kan sagtens tænkes, at de to Madrid-klubber smider point igen i de kommende kampe. Det vil sige, at mesterskabet nok først bliver afgjort på sidste spilledag i maj måned.

Barva er efter nederlaget til Granada afhængig af, at Real Madrid sætter point til i en kamp, da madrilenerne er bedre indbyrdes med Barca på grund af deres to sejre i El Clásico i denne sæson. De to hold har som bekendt lige mange point efter samme antal kampe, men hvis Barca vinder resten af deres kampe, samtidig med, at Real Madrid vinder deres sidste fem kampe, så blive de hvide altså spanske mestre.

Se stillingen i La Liga ved at klikke her.

.:FORSIDE:.