fbpx

Nu kan Pjanic endelig sætte kursen mod Barcelona

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.09.20

© Getty Images
// Miralem Pjanic

Pjanic skulle være kommet til Barcelona for over to uger siden, men så blev han ramt af coronavirus. Derfor har han brugt den seneste tid isoleret i Italien, men nu er bosnieren rask igen. Derfor sætter han nu kursen mod Barcelona.

Denne tirsdag har Pjanic fortalt, at han er testet negativ for coronavirus. Det vil sige, at han ikke længere er smittet. Det fortalte han tidligere i dag. 'I dag har jeg fået bekræftet, at jeg er testet negativ. Jeg tager endnu en test i dag og den kender jeg svaret på i morgen' sagde han til det bosniske medie SportSport.

Hvis alt går vel med den anden test, som han tager i dag, så vil Pjanic rejse til Barcelona i morgen eller torsdag, hvor han skal i gennem endnu en test. Herefter kan midtbanespilleren slutte sig til holdkammeraterne, men det bliver nok først i weekenden.

Det var den 22. august, at Pjanic blev testet positiv for coronavirus. De sidste to uger har han derfor brugt isoleret i sit hus i Italien. Han har ikke følt nogle store problemer bortset fra, at han mistede lugte- og smagssansen i en kort periode. Den bosniske landsholdsspiller gik også glip af to landskampe i Nations League. Nu er han rask igen og kan dermed sætte kursen mod Barcelona.

.:FORSIDE:.