fbpx

Officielt: Ingen tilskuere i de to næste ligarunder

FCBARCELONA.DK - 10.03.20

© Getty Images
// La Liga // Coronavirus

Det spanske ligaforbund La Liga har meldt officielt ud, at de næste to runder af ligaen bliver spillet uden tilskuere på grund af corona-virussen. For Barcas vedkommende gælder det kampene mod Mallorca og Leganés.

Tidligere i dag blev det besluttet, at Barcas kamp mod Napoli om en uge skal spilles for lukkede døre og nu er der så ligaen det handler om. Her er det altså besluttet at lukke stadions de to næste runder.

Der er også meldinger om, at den spanske regering senere i dag vedtager, at alle sportsbegivenheder de kommende uger skal afvikles uden tilskuere. Der er endnu intet officielt bekræftet, men alle medier tager for givet, at bekræftelsen kommer i løbet af dagen. Her er La Liga altså kommet regeringen i forkøbet.

I modsætning til i Italien, hvor man direkte har aflyst alle sportsarrangementer frem til den 3. april, vælger man altså i Spanien at lukke for tilskuere, men lader arrangementerne blive gennemført.

Lukningen af stadions overalt i Spanien vil i første omgang gælde de næste to uger. Det vil for Barcas vedkommende betyde, at de kommer til at spille uden tilskuere på lørdag mod Mallorca på udebane, samt i hjemmekampen mod Leganés søndag den 22. marts på Camp Nou.

.:FORSIDE:.