fbpx

Officielt: Lionel Messi skifter til Inter Miami

FCBARCELONA.DK - 07.06.23

// Lionel Messi

Lionel Messi vender ikke tilbage til Barca! Det blev officielt bekræftet onsdag aften af argentineren selv i et langt interview med aviserne Sport og Mundo Deportivo, hvor angriberen forklarer sin beslutning.

Det er i et interview arrangeret med de catalanske aviser Sport og Mundo Deportivo, at Lionel Messi valgte at tage ordet og offentliggøre sin beslutning om at sige nej til Barca og i stedet skifte til Inter Miami i den amerikanske liga, MLS.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg havde meget lyst og en stor forhåbning om at kunne vende tilbage til Barca, men efter at have oplevet det, jeg oplevede, og efter den måde jeg forlod klubben på, så ønskede jeg ikke at bringe mig i samme situation igen. Jeg ønskede ikke at vente og se hvad der ville ske og overlade min fremtid i andres hænder' siger Messi.

'Jeg kunne forstå, at Barca var nødt til at sælge spillere eller sænke lønnen til spillere, og sandheden er, at jeg ikke ønskede at gå igennem det eller påtage mig noget ansvar for noget, som havde noget med det at gøre' fortsætter han.

'Jeg har truffet beslutningen om at tage til Miami. Aftalen er stadig ikke 100% lukket og der mangler stadig nogle ting, men vi har besluttet at fortsætte denne vej. Når det nu ikke kunne blive til noget med Barcelona, så vil jeg gerne forlade Europa, komme væk fra rampelyset og tænke mere på min familie' udtaler Messi.

Dermed er det altså en kendsgerning, at Lionel Messi ikke vender tilbage til Barca og at han har besluttet at fortsætte i Inter Miami. Dermed kan de utallige spekulationer om argetineren stoppe og i Barcelona kan man nu fokusere på at forstærke holdet i sommerens transfervindue uden argentineren i fokus.

messi3

.:FORSIDE:.