fbpx

Officielt: Truppen udtaget til kampen mod Mallorca

FCBARCELONA.DK - 12.06.20

© Getty Images
// Mallorca

Efter aftenens træning udtog Quique Setíen sin trup til holdets første kamp efter coronapausen, hvor de i morgen aften møder Mallorca på udebane. Helt usædvanligt omfatter truppen hele 23 mand, blandt dem Semedo.

Der er ændrede regler i den sidste del af sæsonen på grund af coronapausen og en af ændringerne er, at holdene må udtage 23 spillere i stedet for de normalt 18 mand. Det benytter Quique Setién sig af til opøret mod Mallorca.

Barca-træneren må se bort fra den skadede Ousmane Dembélé samt Clement Lenglet der har karantæne. Det bringer antallet af førsteholdsspillere ned på 17 mand og derfra supplere Setién op med seks spillerre fra B-holdet.

Truppen ser således ud: Ter Stegen, Neto, Iñaki Peña, Semedo, Piqué, Umiti, Alba, Junior, Busquets, Rakitic, Vidal, Arthur, Sergi Roberto, De Jong, Messi, Suárez, Griezmann, Braithwaite, Riqui Puig, Ansu Fati, Collado, Araujo og Monchu.

Semedo er altså kommet med i truppen, efter han kom i karantæne for at bryde coronareglerne, ved at deltage i en fest med flere end 15 personer. Han blev dog testet negativ for coronavirus og er derfor blevet udtaget.

Kampen spilles i morgen aften kl. 22.00 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.