fbpx

Quique Setién: 'Ingen spiller kan spille det hele'

FCBARCELONA.DK - 10.06.20

© FC Barcelona
// Setien

Quique Setién har medvirket i et radiointerview, hvor han kommenterer situationen inden sæsonenstarten. Her forsikrede han om, at Martin Braithwaite nok skal få spilletid, men at han står bag Luis Suárez.

Det var Catalunya Radio der i går aftes talte med Quique Setién. Her er nogle af de ting han kommenterede:

Har spillerne den nødvendige form til den hektiske ligaafslutning?
'Spillerne er vant til at spille to kampe om ugen, men ingen ved hvordan det bliver efter tre måneders pause. Vi skal vide mere om hvordan spillerne kommer sig ovenpå anstrengelserne. Ingen har erfaring med, hvad der er sket. Spillerne har ikke været i aktion i tre måneder og det er aldrig sket før. Der er ingen spiller der kan spille det hele'.

Starter Luis Suárez på bænken mod Mallorca på lørdag?
'Det er noget vi skal se på, men han kan også spille fra start. Det værste ville være, hvis han skulle spille en hel kamp. Vi må se om han spiller fra start eller senere i kampen, men han har det fint. Der mangler kun de sidste detaljer'.

Hvad tilfører Luis Suárez holdet?
'Suárez er en ekstraordinær spiller. Han har nogle kvaliteter som ethvert hold kan bruge. Han er afgørende, deltager i spillet og skaber pres på modstanderne. Han er meget effektiv foran mål, så han er en god forstærkning'.

Er Braithwaite et alternativ til Suárez?
'Alle får deres chancer. I det store hele vinder man sin ret til at være på banen gennem det man præsterer og den indsats man yder. Den ret har Suárez vundet, mens Braithwaite stadig mangler det. Sådan er det'.

Messis problemer var hurtigt overstået?
'Ja, vi var ikke tvivl om, at det ville gå som det er gået. Der har været spillere med lidt problemer, men ikke noget vi har tillagt betydning'.

Ændrer Barca taktik med fem mulige udskiftninger?
'Vi vil forsøge at fastholde vores filosofi, vise mod og spille på modstanderen banehalvdel. Det kan være en ulempe for os, at modstanderne kan skifte ud i slutningen af kampen, når deres spillere er trætte, men vi spiller som vi plejer'.

Kan Barca vinde Champions League?
'Der er seks, syv eller otte hold der også vil vinde Champions League. Vi har en fordel og det er at vi har verdens bedste spiller og det er en kæmpe fordel'.

.:FORSIDE:.