fbpx

Rabiot nævnes igen som en mulighed for Barca

Peter Vyff - 30.08.24

 


Marc Bernals skade har bragt Barca i svær situation, da man reelt kun har Casadó til rådighed til den defensive midtbane. Catalanerne kan dog nå at forstærke sig og Adrien Rabiot nævnes igen som en mulighed.

Barca har angiveligt ændret en smule i deres prioriteter, og nu ønsker man at forstærke den defensive midtbane, inden transfermarkedet lukker om nogle få dage. Det skyldes den langvarige knæskade til Marc Bernal, der ellers er startet inde i alle tre ligakampe i denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne er derfor efterladt med Marc Casadó på den holdende midtbane, da både Gavi og Frenkie de Jong fortsat er ude med skader. Ledelsen er derfor på markedet efter et prisbilligt alternativ, og forleden blev man sat i forbindelse med Stefan Bajcetic, der dog ser ud til at forlade Liverpool til fordel for et lejeskifte til RB Leipzig.

Barca har dog nu ifølge avisen Sport genbesøgt en gammel kending, som man også tidligere er blevet sat i forbindelse med. Det drejer sig angiveligt om den tidligere Juventus- og PSG-spiller, Adrien Rabiot, der har stået uden kontrakt siden den 30. juni, hvor hans aftale med italienerne udløb.

Midtbanespilleren kan således hentes på en fri transfer, og derfor er han nu en spiller, man holder øje med hos Barca. Den 29-årige Rabiot er dog kendt for at have nogle exceptionel høje lønkrav, der også betød, at han ikke endte hos Barca for en del sæsoner siden, inden skiftet til Paris Saint-Germain.

Skiftet kræver derfor også, at franskmanden sænker sine krav samtidig med, at ledelsen finder en måde, hvorpå man kan overholde kravene for Financial Fair Play. Catalanerne har ellers ikke mulighed for at finde plads i lønbudgettet til landsholdsspilleren, der dog uden tvivl har færdighederne til at begå sig på Barcas midtbane.

rabiot1F

// Rabiot
.:FORSIDE:.